top of page
Tuotamme EDISTYKSELLISIÄ, kestäviä ja massatuotettavia ratkaisuja kuitukomposiitista.

Mitä teemme?

Kuitukomposiitti on lujaa ja kevyttä materiaalia, jota voi hyödyntää monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Sen etuna ovat muotoilun vapaus sekä massatuotettavuus.

 

Me OAC Techillä olemme erikoistuneet kuitukomposiittiin ja olemme mukana tuotteesi elinkaaren kaikissa vaiheissa. Oli kyse uuden tai korvaavan tuotteen suunnittelusta, testaamisesta ja viemisestä tuotantoon, tuotekehityksen ja tuotannon tiimimme tarjoavat asiantuntemusta ja ammattitaitoa prosessin kaikkiin vaiheisiin ISO 9001:2015 -laatustandardin mukaisesti.

 

Monet asiakassuhteemme ovat pitkäaikaisia ja kestävät generaatiosta toiseen. Lue lisää asiakastarinoista, millaisia ratkaisuja olemme yhdessä asiakkaidemme kanssa kehittäneet.

TUTUSTU REFERENSSEIHIMME
RV_OAC_Tech_Img-03.jpg

Autamme sinua kaikissa tuotekehitykseen ja tuotantoon liittyvissä projekteissa. Kokenut tuotekehitystiimimme hallitsee tuotteiden konseptoinnin, muotoilun, valmistustekniikan valinnan, sekä sarjavalmistuksen tuotannollistamisen.

Käytämme tehokkaita nykyaikaisia suunnitteluohjelmia kuten SolidWorks ja Rhinoceros 3D. Meillä on erityisesti kokemusta nykyaikaisista pikavalmistusratkaisuista tuotekehitysvaiheessa ja hyödynnämme muun muassa 3D-tulostusosaamistamme tehokkaasti.

PALVELUMME

OAC TECH

OAC Tech on suomalaisen perheyrityksen OAC Finland Oy:n liiketoimintayksikkö, joka vastaa kuitukomposiittituotteiden suunnittelusta, kehityksestä ja tuotannosta. OAC Finland on perustettu vuonna 2008 ja toimii Kangasalla, Lentolan yritysalueella.

 

Kotimaisuus on keskeinen kivijalka OAC Techin toimintaa. Panostuksemme kotimaiseen suunnitteluun, tuotekehitykseen ja tuotantoon luo työpaikkoja Suomeen sekä lisää prosessiemme nopeutta ja tehokkuutta samalla vähentäen riippuvuuttamme ulkomaisista toimijoista.

OAC-Hiilikuitu-14_edited_edited.jpg
bottom of page