top of page
OAC_Tech_Logo_black&white.png

OAC Tech kumppanina

Saumaton yhteistyö, asiakastyytyväisyys ja toimitusvarmuus ovat meille tärkeitä asioita, joihin panostamme kaikessa tekemisessämme. Lue mitä asiakkaamme ja kumppanimme kertovat meistä.

SAKO

tekstiä

Img-9.jpg

PENSI/Frestems

tekstiä

RV_OAC_Tech_Img-16 (1).jpg

Kajak Sport

tekstiä

Skinbased ja OAC Skates

Skinbased-karvapohjasukset sekä OAC Skates -retkiluistimet ovat OAC Finlandin omia tuotteita, joiden suunnittelusta, tuotekehityksestä ja valmistuksesta OAC Tech -liiketoimintayksikkömme vastaa.

 

Tuotteiden myynnistä, markkinoinnista ja asiakaspalvelusta vastaa OAC Sport -liiketoimintayksikkömme, jonka kanssa OAC Techin tiimit tekevät jatkuvasti tiivistä yhteistyötä. 

 

Sukset ja retkiluistimet antoivat meille alunperin sysäyksen syventyä kuitukomposiittimateriaaleihin ja –teknologioihin. Vuosien myötä tietämyksemme ja osaamisemme on kasvanut ja laajentunut monelle muullekin toimialalle. 

 

Skinbased-suksien kehittäminen sai alkunsa omasta intohimostamme takamaastohiihtoon. Halusimme luoda tuotteen, jonka avulla mahdollisimman moni pääsisi nauttimaan talven iloista luonnonlumen keskellä. 

 

Testaamme tuotteitamme jatkuvasti itse, mutta kuuntelemme herkällä korvalla myös asiakaspalautetta ja -kokemuksia, jotta voimme kehittää tuotteitamme asiakaslähtöisesti. 

 

Tuotannossa hyödynnämme moderneja teknologioita sekä tuotantoon varta vasten suunniteltuja ja valmistettuja muotteja ja työkaluja. Hurja kysynnän kasvu on lisännyt kasvupainetta, mutta myös ohjannut tehostamaan tuotannon prosesseja.

 

Tiivis yhteistyö eri osapuolien välillä onkin avain tuotteidemme suunnittelussa, kehityksessä ja tuotannossa.

Kiinnostuitko komposiittivalmistuksesta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista omassa toiminnassasi?
 
Ota meihin yhteyttä.

bottom of page