top of page

TECH-avainhenkilömme

Tutustu avainhenkilöihimme.

Miika Vuorio
Toimitusjohtaja, myynti

...

P9070004.JPG
Img-9.jpg

PURISTUS

Puristamalla voimme valmistaa tuotteita esimerkiksi esikyllästetyistä lujite- eli prepreg-materiaaleista. Olemme erikoistuneet valmistamaan suurimmillaan 1200 x 1200 mm kokoisia tuotteita.

laadun varmistus

Laadun varmistus on keskeinen osa tuotekehitys- ja tuotantoprosessiamme, jota johdetaan ISO 9001:2015 laatustandardin mukaisesti. Jotta tuotteet tarjoaisivat parhaan mahdollisen käyttökokemuksen, valmistamme ja viimeistelemme ne tarkasti määriteltyjen laatukriteerien mukaisesti.

RV_OAC_Tech_Img-16 (1).jpg

TUOTANNON TYÖKALUT

Molemmat käyttämämme tuotantomenetelmät vaativat kaksipuoleiset työkalut. Olemme suunnitelleet työkaluja sekä työkalujen muutoksia,  omaan valmistuksen että asiakkaidemme tarpeisiin, yrityksemme alkuajoista asti.
 

Ennen sarjavalmistusta tehtävät prototyypit ja yksittäiskappaleet, tai muuten suuremmat tuotteet valmistamme alipaineinfuusiolla. Käytössämme on myös muita kustannustehokkaita prototypointimenetelmiä. Lue lisää prototypioinnista tuotekehityssivulta.

ELINKAARIHALLINTA

Meille on esiarvoisen tärkeää, että valmistamamme tuotteet toimivat ja kestävät pitkään.

Teollisessa tuotannossa on kuitenkin luonnollista, että ennen pitkää tuotteiden mallit, muotit ja laitteet vanhentuvat tai ne korvataan uusilla.

 

Osaamme käsitellä ja kierrättää käytöstä poistuneet tuotteemme uusiokäyttöön.

bottom of page