top of page
Luomme EDISTYKSELLISIÄ ja suorituskykyisiä ratkaisuja kuitulujitetuista komposiittimateriaaleista

Mitä teemme

Me OAC Techillä olemme erikoistuneet kuitukomposiittituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen.

 

Kuitulujitetut komposiititit ovat lujia ja kevyitä materiaaleja, joita voidaan hyödyntää monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Käyttämiemme materiaalien ja valmistustekniikoiden etuina ovat muotoilun vapaus ja erinomainen suorituskyky. 

 

Oli kyse uudesta tai korvaavasta tuotteesta, tuotekehityksen ja tuotannon tiimiemme kokeneet asiantuntijat ja ammattilaiset tarjoavat osaamista tuotteen elinkaaren kaikkien vaihden hallintaan. Työskentelemme ISO 9001:2015 -laatustandardin mukaisesti. 

 

Työskentelemme kumppaneidemme kanssa pitkäjänteisesti ja pyrimme olemaan mukana tuotteiden suunnittelussa jo heti ensimmäisestä ideointivaiheesta alkaen. 

RV_OAC_Tech_Img-03.jpg

Autamme sinua kaikissa tuotekehitykseen ja tuotantoon liittyvissä prosesseissa. Kokenut tuotekehitystiimimme hallitsee tuotteiden konseptoinnin, muotoilun, valmistustekniikan valinnan sekä tuotannollistamisen.

 

Tuotantotiimiemme ammattilaiset taitavat tehokkaan ja korkealaatuisen sarjatuotannon sekä nykyaikaisen tuotantoautomaation kuten teollisuusrobottien käytön. 

PALVELUMME

Tietoa OAC TECHistä

OAC Tech on suomalaisen perheyrityksen OAC Finland Oy:n liiketoimintayksikkö, joka vastaa kuitukomposiittituotteiden suunnittelusta, kehityksestä ja tuotannosta. OAC Finland on perustettu vuonna 2008 ja toimii Kangasalla, Lentolan yritysalueella.

Alkuvuodesta 2023 muutimme uuteen tehtaaseen, jonka suunnittelussa ja rakentamisessa on huomioitu nykyaikaisen komposiittitehtaan ja muiden liiketoimintayksiköidemme vaatimukset. Uudet toimitilamme mahdollistavat kapasiteetin kasvattamisen sekä uuteen tuotantoteknologiaan investoimisen turvallisissa ja miellyttävissä työskentelyolosuhteissa.

Olemme keskittäneet suunnittelu-, tuotekehitys- ja tuotantotoimintamme Suomeen, jotta voimme toimia ketterästi ja tehokkaasti ilman, että olemme riippuvaisia ulkomaisista toimijoista.  Toimimalla lähellä asiakkaitamme pystymme paremmin varmistamaan yhteistyön ja prosessien sujuvuuden sekä lopputuotteiden laadun. 

OAC-Hiilikuitu-14_edited_edited.jpg
bottom of page